O portalu

O portalu

Portal Trajnostna energija je bil vzpostavljen z namenom osnovanja informacijskega središča, stične točke za dostop do informacij glede učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije v Sloveniji.

S postavitvijo portala želimo na enostaven in pregleden način na enem mestu zbrati kakovostne in strokovne informacije, ki bodo uporabnikom na eni strani pripomogle k učinkovitejši rabi energije, po drugi strani pa nadgradile njihovo poznavanje o obnovljivih virih energije in njihove uporabe.
 

Vizija

Spletni portal Trajnostna energija predstavlja informacijsko središče, stično točko za dostop do informacij o učinkoviti rabi energije in obnovljivih virih energije.

Poslanstvo

Na enostaven in pregleden način želimo na enem mestu zbrati kakovostne in strokovne informacije, ki bodo uporabnikom na eni strani pripomogle k učinkovitejši rabi energije, po drugi strani pa nadgradile njihovo poznavanje o obnovljivih virih energije in njihove uporabe. S portalom želimo povezati različne akterje, informacije in ideje s področja trajnostne energije ter soustvariti družbeno odgovorno družbo.


O portalu

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice